BLOG

14 Feb 2018

Futuregames söker en utbildningskoordinator!

Futuregames (FG) växer och i år startar den största årskullen av studenter nånsin. Det är 10 år som skolan hjälp juniora spelutvecklare ta sig in i dataspelsbranschen och i höst 2018 ska 120 nya studenter starta sin resa igenom Futuregames. Vårt ansvariga FG crew behöver därför växa.

Som utbildningskoordinator kommer du hjälpa utbildningsledare (UL) för Futuregames med administrativa och kommunikativa arbetsuppgifter.

FG Administration: Ansvara för skolplattformen itslearning för Futuregames räkning och stödja studenter samt lärare att bruka plattformen korrekt. Att organisera och förvara digital och fysisk dokumentation gällande Futuregames. Att stödja UL att inhämta relevant studentdata och rapportera till de olika ansvariga myndigheter.

FG Kommunikation: Att ta ansvar för FG hemsida med direktiv från UL och vidareutveckla Futuregames närvaro online. Att stödja UL att kommunicera relevanta uppgifter, information internt till studerande och lärare inom Futuregames genom plattformar som t.ex. itslearning, facebook, discord, email. Att stödja UL med att kommunicera information och dialog externt för Futuregames via plattformar samt sociala medier som t.ex. wordpress, facebook, youtube, twitter och email mm. Att stödja UL i marknadsföring till sökande, gymnasieskolor och företag till Futuregames via plattformar som t.ex. wordpress, facebook, linkedin, email samt tryckt material.

Vi ser att du har en vana och förståelse för spelbranschens kompetensbehov och jargong. Vi ser även att du har ett strukturerat arbetssätt har lätt för att ta initiativ och organisera. Du ska gärna förstå hur man bedriver utbildningsstruktur för Myndigheten för Yrkeshögskola (MYH) och erfarenhet av MYH verksamheter är önskvärt.

Vi erbjuder 50–100% tillsvidare anställning.

För mer information och intresse kontakta Tom Loyche, VD för Changemaker Educations på tom@cmeducations.se eller utbildningsledare Mattias Escudero Liljeqvist mattias@futuregames.se